Малък градски театър 'Зад канала',   София  

СУХИ СЛАДКИ ЗА ЧЕРЕН СЛЕДОБЕД

КРИМИНАЛЕН ФАРС
от Елизабет Стрикланд

Описание

„СУХИ СЛАДКИ ЗА ЧЕРЕН СЛЕДОБЕД” – криминален фарс от Елизабет Стрикланд.

Мрачна къща в покрайнините на английска провинция! (Замириса ли ви вече на убийство?) Компания от дами се е събрала за спиритически сеанс! (Усетихте ли вече ледени тръпки?) И всички действащи лица са свързани с театъра! (Сковахте ли се вече в ужас?)

Елизабет Стрикланд твърди: „Идеалната криминална пиеса е с действащи лица - хора от театъра. Там всички са за убиване и всички искат да се убият един друг!” За да стигне до тази диагноза, авторката (лекар по професия) препълва сцената с трупове. В тази черна комедия има отрова навсякъде, даже в усмивките и репликите. Всеки се крие зад някого. Като в театър! Но най-загадъчното е кой кой е в това разпределение? Кои са актьорите, които се крият зад имена като Илая Дзафър, Вивиан Атсън, Бени Махао, Сийла Стийн, Иън П. Тръшин, Пат Кили, Ръсти Матаф. И кои са Бо Херлънд и Патриша Стоук, които дърпат конците и превръщат сцената в изискан ад? Кой е Ейсън Ейбрахъм, написал смразяващата музика? И дали всички те не бива да се сърдят на Джерми Дийч?

Някой от тези въпроси ще намерят своя отговор, други не. От вас се иска просто да дойдете в МГТ ”Зад Канала” и ще разберете: кой е убиецът и въобще who is who? Спектакълът се играе от 21.00, в часа на черната мъгла, на горчивия шоколад и страшните разкрития after eight! После ще може да издадете на близките си кой е престъпника и да им спестите парите за билети.

Ако, разбира се, си тръгнете живи...


Постановъчен екип

режисьор – Бо Херлънд
сценография и костюми – Патриша Стоук
музика – Ейсън Ейбръхам
адаптация – Юрая Дийч

С участието на

Илая Дзафър, Вивиан Атсън, Бени Махао, Сийла Стийн, Итън П. Тръшин, Пат Кили и със специалното участие на Ръсти Матаф

Галерия


КОМЕНТАРИ КЪМ СЪБИТИЕТО
Все още няма публикувани коментари
Добавяне на коментар
Име: *
E-поща:
Уебсайт:
Мнение: *
Въведете цифрите от картинката
captcha *
Полетата, отбелязани със *, са задължителни
Предстоящите най-скоро събития
Можете да прегледате всички налични събития като изберете културен институт