Младежки театър 'Николай Бинев',   София  

СТРАХОТНИ МОМЧЕТА

МЮЗИКЪЛ
от Дейвид Язбек и Терънс Макноли

Описание

'Страхотни момчета' е български вариант на бродуейския мюзикъл по едноименния британски филм 'Време за мъже'.

Ако не сте го гледали на големия екран, историята е следната:
Рецесията, последвала индустриалния бум, докарва до 'просешка тояга' шестима работници в доскоро проспериращ металургичен комбинат.

Спасява ги блестящата идея, която им хрумва. За да оцелеят са готови да свалят и последните дрехи от гърба си...

Решават, че имат преднина пред професионалните стриптийзьори и това ще доведе до решение на всички натрупани материални, битови и психологически проблеми.

Както сигурно се досещате, развръзката е забавна и неочаквана - кастинг, репети ции, терзания и финална песен - идеално и изненадващо - 'О те наистина са чисто голи...'

Постановъчен екип

постановка - Владимир Люцканов
музика - Дейвид Язбек
костюми - Елена Иванова
хореография - Мила Искренов
сценография - Елена Иванова

С участието на

Яна Титова, Вежен Велчовски, Венета Зюмбюлева, Деян Ангелов, Стефан Мавродиев, Яни Йозов, Станка Калчева, Койна Русева, Николай Луканов, Красимир Недев, Вихър Стойчев, Мая Бабурска, Зорница Маринкова, Ангелина Славова, Антоанета Добрева-Нети, Николай Урумов, Дарин Ангелов, Ясен Атанасов, Константин Станчев, Искра Донова, Явор Спасов, Цветан Даскалов, Светослав Добрев, Албена Михова, Мариана Миланова, Мирослав Косев, Живка Ганчева

Галерия


КОМЕНТАРИ КЪМ СЪБИТИЕТО
Има публикувани 21 коментара
# Zritel на 31 октомври 2008
СТРАХОТНИ МОМЧЕТА... Пленително! Прекрасно и достойно! Бродуей е на бул. "Княз Ал. Дондуков" № 8... Никога до сега не сме виждали такова забавление. БГ театъра е ЖИВ! Заслужаваме си такъв Театър... нямам думи да изразя възхищението си... Невероятно ШОУ! Качествен декор! Изтънчен професионализъм от страна на постановъчния и творческия екип, което носи радост за сетивата цели 120 прекрасни минути. НИКОЙ НЕ ТРЯБВА ДА ГО ПРОПУСКА!
# Юлия Новакова на 06 декември 2008
Страхотен спектакъл! Ще го гледам с огромно удоволствие пак!
# Ема на 18 декември 2008
Невероятен спектакъл!Наистина страхотни момчета!А Стефан Мавродиев е уникален!Голямо шоу!Задължително иди и виж!!!
# фен на 14 януари 2009
Задължително трябва да се гледа ХОРА!!!Това е най-страхотното театрално събитие в България след Хъшове.А Дарин Ангелов,леле този Дарин Ангелов!Това момче отвя всичко което се наричаше БГ-актьор.Неотразим,неповторим,НЕВЕРОЯТЕН.Пее като професионален поп-певец,пластиката му е уау,а за актьорскиа му талант не намирам думи и ТАКЪВ СЕКС излъчва,че......Успех Дарине,Успех страхотни момчета
# Емилия на 12 февруари 2009
Снощи го гледах и първоначално си мислех че салонът е пълен само защото е премиера, защото беше пълно с дейци на театралното изкуство, министърът беше там и т.н. Но, не е така. Постановката трая точно три часа и половина и за секунда не поисках да свършва... Щеше ми се да трае още и още... Страхотна постановка, страхотни актьори! Браво момчета и момичета! Наистина сте страхотни!
# зрител на 18 февруари 2009
Постановката е изключително добра. Всички играят невероятно всеотдайно и от сърце. Особено съм възхитена от играта на Койна Русева!!!
# Нели на 17 февруари 2009 на 20 февруари 2009
Заслужават комлименти,наистина срахотни са.Това трябва да се види.
# ioana на 12 април 2009
Заслужава си да отидете и да го видите беше направо невероятно много готино и естествен имаше много смях!!!Отидете и вижте със сигорност ще ви хареса!!!
# ЕЛИ на 03 май 2009
НЕ Е ЧАК ТОЛКОВА ВЕЛИКО КОЛКОТО ГО ОПИСВАТЕ.....
# Криси на 23 май 2009
До сега съм го гледала два пъти, но искам още! Невероятни са! Успяха да убедят дори синът ми, кйто е на 13 години, че в България има много добри спектакли и то с уникални актьори. БРАВО!
# Франческа на 23 октомври 2009
смях се до сълзи....забавно, искрено и поучително в същото време!
# poli на 17 февруари 2010
mnogo e gotin teatara i oniq malkiq e mn gotin
# desi на 30 май 2010
Прекрасна пиеса ! Всички играят достойно за уважение, просто им свалям шапка на актьорите.Отказвам се от киното окончателно, защото в България могат да се кледат толкова стойностни представления !
# Стефан на 17 септември 2010
НЕВЕРОЯТНО ШОУ!!! УДИВИТЕЛНО! НЕВИЖДАНО? Къде е възможно театъра да се превърне в бардак, ами разбира се, че в нашата родина. Салона бе пълен с деца, които бяха с учителките си, Вашите деца, както и дами на различна възраст, гледайки с интерес какво биха им предложили за цената на билета. В края на постановката всички "Страхотни момчета" свалиха както дрехите си, така и белъото, за задръжки не говоря, и ощастливиха същите тези деца и дами като хвърлиха кой прашки, кой боксери в лицата им!!! Дамите ги аплодираха и събираха аксесоари, а аз се чудех как е възможно едни актъори с талант, който не отричам да се принизят до там, че да пълнят салоните с половите си органи. Може би от ЕС трябва да забранят освен крушките с нажежаема жичка на Едисон и мощните прахосмукачки и постановките с HAPPYEND тип дибидюс!
# Стефан на 17 септември 2010
НЕВЕРОЯТНО!!! НЕЧУВАНО! НЕВИЖДАНО? Къде е възможно културно мероприятие да се превърне в бардак? Ама разбира се, че в нашата родина. Салона бе пълен с деца, дошли с учителките си, Вашите деца, както и с дами на различна възраст. В края на постановката всички "Страхотни момчета" свалиха дрехи и бельо, за да останат по това, което им е дар от Бога, за задръжки не говоря. Но това съвсем не бе края, нито кулминацията. В лицата на децата и дамите залетяха прашки, боксери и кой каквото имаше. Как е възможно талантливи актьори да се принизят до там, че да пълнят салоните с голотата си!!! Може би от ЕС трябва освен крушките с нажежаема жичка на Едисон и мощните прахосмукачки, да забранят и постанавките с HAPPYEND тип дибидюс!
# Stefan на 17 септември 2010
НЕВЕРОЯТНО!!! НЕЧУВАНО! НЕВИЖДАНО? Къде е възможно културно мероприятие да се превърне в бардак? Ама разбира се, че в нашата родина. Салона бе пълен с деца, дошли с учителките си, Вашите деца, както и с дами на различна възраст. В края на постановката всички "Страхотни момчета" свалиха дрехи и бельо, за да останат по това, което им е дар от Бога, за задръжки не говоря. Но това съвсем не бе края, нито кулминацията. В лицата на децата и дамите залетяха прашки, боксери и кой каквото имаше. Как е възможно талантливи актьори да се принизят до там, че да пълнят салоните с голотата си!!! Може би от ЕС трябва освен крушките с нажежаема жичка на Едисон и мощните прахосмукачки, да забранят и постанавките с HAPPYEND тип дибидюс!
# Трендафилови на 22 октомври 2010
Чудесен спектакъл! Свежо и приятно. Много смях и настроение.
# светла на 12 януари 2011
Отдавна не бях се забавлявала така. Уникална постановка, браво!!!
# Olia на 27 март 2011
Ехоооо, Стефан ли си какъв си, и първия коментар стигаше, ама ти да не би да си бил със специални очила на постановката, за да видиш нещо в тъмнината накрая. Моралистите да си стоят в къщи, затворени в спалните си и с пижама по възможност, а за мюзикъла - страхотна игра, пеене, танцуване, въобще нямам думи. Обичам вас и българския театър!!!!
# Ники на 04 ноември 2011
Снощи 'момчетата' се раздадоха, забавляваха се и играха като на премиера! В спектакъла има толкова много настроение и живот, за мен беше страхотно преживяване да присъствам! Освен това голотата им никак не ми пречеше:), но истински ме впечатли колко хубаво пееха.
# моше на 25 ноември 2011
представленито е прекрасно водих с мене турист от израел и тои просто няма думи и много му хареса играта музиката професионалното пеене постановката не вероятни са всички не пропускаите този спъктакел благодарим ви за тази прекрасна вечер поздравявам всички учасници и страхотни сте всички на истина
Добавяне на коментар
Име: *
E-поща:
Уебсайт:
Мнение: *
Въведете цифрите от картинката
captcha *
Полетата, отбелязани със *, са задължителни
Предстоящите най-скоро събития
05-02-2023 12:30 АВАТАР: ПРИРОДАТА НА ВОДАТА 3D Благоевград
05-02-2023 16:00 ВАСИЛ Благоевград
05-02-2023 18:00 АСТЕРИКС И ОБЕЛИКС: МИСИЯ КИТАЙ Благоевград
05-02-2023 20:15 ТВЪРДО ПРИЗЕМЯВАНЕ Благоевград
05-02-2023 22:15 ПОЧУКВАНЕТО Благоевград
06-02-2023 14:00 ОПЕРАЦИЯ ФОРЧЪН: ТРОЯНСКИ КОН Благоевград
06-02-2023 16:15 ШЕКСПИР КАТО УЛИЧНО КУЧЕ Благоевград
06-02-2023 18:15 БАНШИТЕ ОТ ИНИШЕРИН Благоевград
06-02-2023 19:00 АМАДЕУС Варна
06-02-2023 20:30 ВАВИЛОН Благоевград
Можете да прегледате всички налични събития като изберете културен институт